Italiaans buffet

Italiaans buffet van Cateringbuffet.nl

Is er binnenkort een speciale gelegenheid, waarbij je jouw gasten een Italiaans buffet wilt voorschotelen? Een communie, bruiloft of verjaardag? Of wil je de mensen om jou heen gewoon eens lekker verrassen met een uitgebreid diner? Een Italiaans buffet bestel je op Cateringbuffet.nl. Dit buffet zit vol met klassiekers uit de Italiaanse keuken, zoals brood en tapenade, lasagne bolognese, salade caprese, polpette en meer. Een Italiaans buffet wordt vers door ons bereid en warm aangeleverd inclusief de benodigde sfeer- en buffetmaterialen. Uiteraard tegen een betaalbare prijs.

Stel uw vraag

Volledig verzorgd Italiaans buffet

Of u nu een bruiloft, communie of verjaardag heeft, een Italiaans buffet is voor iedere gelegenheid geschikt. Het voordeel van dit buffet is dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Jouw gasten kunnen zelf opscheppen wat zij willen en dus zelf bepalen wat en hoeveel ze eten. Er is altijd voldoende voor iedereen. Daar zorgen wij voor. Net als voor voldoende buffetmateriaal, zoals tangen, opscheplepels, borden en bestek. Ook de afwas is voor ons. We regelen het hele buffet voor je. Van A tot Z. Zo heb jij nergens meer omkijken naar. Een Italiaans buffet komen we ook nog eens bij je bezorgen. Wij leveren ze door de gehele Benelux.

Italiaans buffet op maat

Een Italiaans buffet valt onder Wereldse buffetten. Wereldse buffetten worden door ons bereid vanaf 25 personen. Bestaat jouw gezelschap uit minder personen dan 25? Vraag dan naar de mogelijkheden en de prijs op maat. Mochten er allergieën of dieetwensen zijn, dan vragen wij je dit tijdig en gedetailleerd aan te geven, zodat wij in overleg met de keuken kunnen doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld of er gerechten op aangepast kunnen worden en wat hiervan de meerprijs is.

Kies voor buffetten bistro voor een compleet voor–hoofd–dessert menu en wereldse buffetten met groot aanbod diverse menu’s. Ook voor de seizoenen zijn er uitgebreide menu’s en voor de koudere maanden kunnen de stamppot buffetten natuurlijk niet ontbreken!

Daarom een Italiaans buffet bestellen bij Cateringbuffet.nl

Een lekker Italiaans buffet om jouw gasten mee te verwennen, daarvoor ga je naar Cateringbuffet.nl. Bij ons bestel je een volledig verzorgd Italiaans buffet dat ook nog eens bij je thuis bezorgd wordt. De voordelen die we je nog meer bieden, zijn:

  • Dagelijks vers bereide gerechten
  • Betrouwbaar en transparante offertes
  • Aandacht voor duurzaamheid en lokaal inkopen
  • Creatief en professioneel keukenteam
  • Inclusief borden, bestek en warmhoud materialen

Vraag een offerte aan vanaf 25 personen

Wil je een Italiaans buffet bestellen voor 25 personen of meer? Vraag een offerte aan. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Stuur ons een mailtje of bel ons. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een Italiaans buffet.